Test-strikker – Søkes

Har du gode kunnskaper om strikking eller kanskje du ønsker å ha ett produkt før alle andre? Da kan du bli test-strikker. 


Vi ønsker deg som har noe erfaring. Og gjerne har strikket ett liknende plagg tidligere. Alder kjønn eller andre kvalifikasjoner er ikke nødvendige for oss. Det blir lagt utrolig mange timer i en oppskrift. Vi har selv strikket noen plagg, men ønsker å se flere flotte kreative plagg og farger. 

Hva kan du forvente som test-strikker?

Du får spesiell kampanje på garnet til dette produktet. Faktisk opptil 50% rabatt på garnet til plagget. Du velger selv fargene så lenge antall farger og det er riktig garnkvalitet. 
Kvalitetsprodukter med flotte mønster. Varierende prosjekter. Men produktet blir ditt til odel og eie når du er ferdig med det. 

Hva krever vi av deg og produktet? 

Vi krever at du deler bilder av produktet underveis og som slutt produkt. HUSK å tagge bildene dine med riktig hashtag. Dette skal deles på Instagram og Facebook. Både av plagget og i bruk. Om det er noen feil i oppskrift skal dette rapporteres direkte til oss. 

Produktet må være ferdig 4 uker etter at du har mottatt pakken. 

Vi har rett til og bruke bildene i markedsføring av plagget. 
Hashtag: #garnn0ste #fair_isle_genser


Er det deg vi søker etter? Hva gjør du nå?

Send oss en mail gjerne med bilder og/eller referanser til hva du har gjort før. Har du en Instagram konto eller noe liknende så legg gjerne ved den. 

Kontakt oss: kontakt@garnnoste.no og merk den med test-strikker.

Hvilke plagg skal test-strikkes nå? 

En mykt og lett genser i Drops Alpaca. Den er enkel og strikke.Genseren er ikke rundstrikket, men er en herregenser med  V-hals. Du får den i størrelsene S-XXL.

herregenser
herregenser alpaca drops