Garnnøste ble startet i 2019. Drømmen hadde vi hatt i mange år, men det tar tid fra drøm til virkelighet. Vi hadde en tanke om å starte strikkekafe og det blir. Det er bare ett spørsmål om tid. I starten var vi 2 gode venninner som ønsket å komme i gang med dette. Men nå sitter vi igjen med en flott familiebedrift heller. 

Men våren 2019 så var alt på plass og vi kunne komme i gang. Målet vårt var å kunne gi kundene våre noe spesielt. Vi ønsket å gi være kunde en spesiell kreativitet. Våre egne mønster og godt garnutvalg. Og vi nærmer oss raskt målet. 

Vi nådde ett av målene våre allerede etter 2 måneder. Nå er vi i gang med å få flotte samarbeidspartnere slik at vi kan gi dere enda flere flotte strikkemønster. 

 

Personen bak:

Eg, Heidi-Beate Henningsen er 31år og har strikke siden barneskolen. Interessen tok seg kraftig opp i det eg fikk vite at eg skulle bli tante for første gang i en alder av 15år. Da satte eg i gang med å lære meg mønster. 

Strikke-genet har eg arvet av både min mor, farmor og mormor. Min farmor var best i gata på ullsokker, men mormor var god på å strikke genser i søvne - uten å gjøre feil. Selv har eg arvet nesten alt. 
Dei siste årene har eg begynt å lage mine egne mønster. 
Akkurat lagt til din ønskeliste:
Min ønskeliste
Du la akkurat dette produktet i kurven din: