Vår historie

Garnnøste ble startet i 2019. Drømmen hadde vi hatt i mange år, men det tar tid fra drøm til virkelighet. Vi hadde en tanke om å starte strikkekafe og det blir. Det er bare ett spørsmål om tid. I starten var vi 2 gode venninner som ønsket å komme i gang med dette. Men nå sitter vi igjen med en flott familiebedrift heller.

Men våren 2019 så var alt på plass og vi kunne komme i gang. Målet vårt var å kunne gi kundene våre noe spesielt. Vi ønsket å gi være kunde en spesiell kreativitet. Våre egne mønster og godt garnutvalg. Og vi nærmer oss raskt målet.

Vi nådde ett av målene våre allerede etter 2 måneder. Nå er vi i gang med å få flotte samarbeidspartnere slik at vi kan gi dere enda flere flotte strikkemønster.

Personen bak

Eg, Heidi-Beate Henningsen er 31år og har strikke siden barneskolen. Interessen tok seg kraftig opp i det eg fikk vite at eg skulle bli tante for første gang i en alder av 15år. Da satte eg i gang med å lære meg mønster.

Strikke-genet har eg arvet av både min mor, farmor og mormor. Min farmor var best i gata på ullsokker, men mormor var god på å strikke genser i søvne – uten å gjøre feil. Selv har eg arvet nesten alt.
Dei siste årene har eg begynt å lage mine egne mønster.

HVORFOR VELGE OSS

Gratis frakt

Hos oss får du gratis frakt på ordrer som er over 999 kroner.
Vi har alltid 99 kroner i frakt.

100% Fornøyd garanti

Vi lever av våre kunder. Er ikke du fornøyd, så er ikke vi fornøyd. Og er du ikke fornøyd så får du pengene tilbake.

Kundeservice 24/7

Vi vil være tilgjengelig for deg hele døgnet. Enten på e-post eller på facebook.
0
+
NØSTER PAKKET
0
+
ANSATTE
0
T
KUNDESERVICE
0
+
KOPPER MED KAFFE
0
%
POSITIVE OMTALER