fbpx

Ny produsent kommer snart

For omtrent 14 dager siden så hadde vi en avstemning på Facebook på hvilken produsent vi burde få inn. Og vi har jobba knall hardt for å få inn det dere ønsket, men det var dessverre vanskelig.

Dem fleste av dere håpte på Knitting for Olive. Og etter mange timer og mange e-mail frem og tilbake, så kom Knitting for Olive med en konklusjon. Og dessverre ble svaret at det er for mange forhandlere i Norge. Men vi kommer til og prøve igjen senere.

Vi har også vært i kontakt med flere produsenter som har 100% ren ubehandlet ull, men vi har enda ikke funnet noen som er akkurat slik vi ønsker det. Vi er veldig kresne fordi vi legger mye arbeid og timer i våre prosjekter. Da snakker vi ikke bare om oss, men også dere kunder. Derfor ønsker vi å levere kvalitet.

Uansett så har vi klart å få inn en annen produsent. Og det garnet er nå på vei til oss. Vi jobber iherdig med å få ut garnet og strikkepakker i nettbutikken til dere. Vi har fått prøve garn fra produsenten og vi er virkelig overbevist. Ullgarnet er både varmt og behagelig å ha på. Det er ekte ull og kjennes ut som merino. Kan det bli bedre? Ja for det finnes i uttallige fargekombinasjoner.
Vi snakker selvfølgelig om Mayflower.

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *