Lanserer nye fordeler for kundene

Nå er vi snart ferdig med 2020. Det er ett år vi nok aldri glemmer. Det har vært ett tungt og vanskelig år for mange. Noen har mistet sine nærmeste. Og vi har alle måttet leve etter strenge retningslinjer.

Vi ønsker å starte nye året 2021 med ny frisk og håper vi får ett bedre år enn i år på alle måter. Året velger vi å starte med å gi våre kunder nye fordeler med å være medlem i garnklubben. Den nye fordelen med å være klubbmedlem er at du får hver 5. strikkepinne gratis.

Så nå er våre medlemsfordeler:

  • Kampanjer før alle andre
  • Oversikt over spesifikke kampanje produkter
  • Medlemspriser på enkelte kampanjer
  • Hver 5. strikkepinne gratis (NY)

Så trenger du nye bambus pinner eller metall pinner av rundpinner eller settpinner eller også kalt strømpepinner. Så er det hos oss du får størst utbytte av pinne kjøpet ditt.

Vi ønsker at våre kunder skal ha stor nytte av sine fordeler. Derfor bygger vi på med flere fordeler etter hvert. Dette er fordeler for våre medlemmer. Er du ikke medlem ennå, men ønsker nå å bli det så kan du gjøre det her.

Du kan se vårt utvalg her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.