Noen er konkurs – Andre satser

Som dei aller fleste vet så er vi inne i en veldig rar periode. Med usikkerhet både for smitte og ikke minst økonomi.

Vi har tatt en del grep til dere i form av at vi nå tilbyr levering på dør slik at du slipper å gå på postkontoret og hente pakken din. Pakkene blir i denne perioden signert av transportør. På den måten så får du varene men uten å møte sjåføren. Pakken din blir bare satt utenfor døren. Vi har mange kunder som allerede har brukt denne muligheten og har gitt gode tilbakemeldinger.

“Fikk pakken rett å døra uten å møte noen. Supert for meg som er i risikogruppa”.
– Siv

Fikk pakken på døra mens jeg var på arbeid, ypperlig. Og helt uten å møte noen.

– Hildegunn

I tillegg ønsker vi å satse. Ei satsing som med tiden vil gi både arbeidsplasser og bedre utvalg. Samtidig så gjør dette at vi kommer ut å møter kundene våre. Vi har dei siste dagene gått fra og være en liten nettbutikk til å bli en familiebedrift. Har du ett ønske om å lese mer om vår ide? Eller ønsker du å ta litt eierskap i den nye ideen? Her finner du både muligheten til å lese om konseptet, men også støtte oss om du ønsker. Gjør dette til virkelighet HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *