Ny produsent kommer snart

For omtrent 14 dager siden så hadde vi en avstemning på Facebook på hvilken produsent vi burde få inn. Og vi har jobba knall hardt for å få inn det dere ønsket, men det var dessverre vanskelig.

Dem fleste av dere håpte på Knitting for Olive. Og etter mange timer og mange e-mail frem og tilbake, så kom Knitting for Olive med en konklusjon. Og dessverre ble svaret at det er for mange forhandlere i Norge. Men vi kommer til og prøve igjen senere.

Vi har også vært i kontakt med flere produsenter som har 100% ren ubehandlet ull, men vi har enda ikke funnet noen som er akkurat slik vi ønsker det. Vi er veldig kresne fordi vi legger mye arbeid og timer i våre prosjekter. Da snakker vi ikke bare om oss, men også dere kunder. Derfor ønsker vi å levere kvalitet.

Uansett så har vi klart å få inn en annen produsent. Og det garnet er nå på vei til oss. Vi jobber iherdig med å få ut garnet og strikkepakker i nettbutikken til dere. Vi har fått prøve garn fra produsenten og vi er virkelig overbevist. Ullgarnet er både varmt og behagelig å ha på. Det er ekte ull og kjennes ut som merino. Kan det bli bedre? Ja for det finnes i uttallige fargekombinasjoner.
Vi snakker selvfølgelig om Mayflower.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.