Dagen for verdens største produktkrig

Vi har allerede begynt å tenke på den største salgsdagen i verden, nemlig Black Friday. Det er en dag som kan skape ville tilstander verden over. 

 

black friday garnnøste

Rabattene og konkurransene er allerede klare, men det store spørsmålet vi stiller oss er hvilke varer skal vi kutte prisene på denne dagen, eller kanskje eg skal seie helgen? Tanken vår er og starte salget allerede torsdagen den uken og holde det gående til mandag. 

Det som er trist er at man hører i media at det er ville tilstander. Det er omtrent krig om varene. Det har faktisk hendt at man blir slått ned og pressa vekk fra køene. Dette er virkelig trist. Heldigvis kan man vell si så er det hos oss mulig å sitte stille og rolig i sofa eller seng og nye sin bestilling hos oss. 

At vi kommer til og kutte prisene på flere varer er naturlig, men vi vet enda ikke hvor mange varer eller hvilke varer. 

Hvilke varer ønsker du at vi kutter prisene på denne helgen? Fortell oss gjerne.

This entry was posted in Nøstenytt and tagged .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.