Strikkende menn

Menn strikking
Det er ikke ofte du ser en strikkende mann dessverre. Det er virkelig synd. 
Vi kan vell si at det er 90% kvinner som strikker, og bare 10% er menn. Slik bør det ikke være. 

 

Vi har prøvd å tenke oss til hvorfor det er slik. Er det fordi menn er macho? Er det for lite kunnskap? Ingen som har lært dem? 

 

Han som vi har på lageret vår som pakker for oss. Han har begynt å lære seg forskjellene på kvalitetene, og hvordan hver garnkvalitet ser ut. Han har prøvd å se på meg når eg strikker og spurte en gang om eg kunne prøve å vise han rolig. Og selvfølgelig måtte eg gjøre det. Det tok omtrent 5min så ga han opp. Det såg så vanskelig ut, i følge han selv. Selv tror eg det er for lite tålmodighet og for lite interesse fra hans side. Grunnen hans er at han ikke har tid. Han har så mange andre ting og prioritere. Og det er jo en ærlig sak. 
-Heidi
This entry was posted in Nøstenytt and tagged .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *