Like lang som en svær dorull


Er det flere som meg? Har bare 10 fingre og 10 tær dessverre, men ønsker å ha 40 prosjekter for eg stadig finner noe nytt eg vil begynne på? 

Noen deler en kofte eller en genser på facebook og den bare MÅ du strikke. Du kan egentlig ikke bli raskt nok ferdig med ditt nåværende prosjekt. Så går det ei tid og du tenker; “Skader ikke å ha 2 prosjekter. Er ikke så mye igjen på den andre som er nesten halvferdig”. Dagene har for få timer og ukene for få dager. 
Og selv for meg så går pinnene for sakte. 

Listen på hva som er neste prosjekt er sikkert like lang som en svær dorull. Men en dag… en dag skal eg klare eg vise frem ferdige produkter fra den lange listen også. I 2020? Eller kanskje i 2050. Hvem vet? 
En ting er hvertfall sikkert; – Garn inneholder lykke. 

– Heidi 

 

This entry was posted in Nøstenytt and tagged .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *