En lykkelig maske til en såret maske

Det er ingenting som er så gøy som å se at noen bruker plagg eller ting du har brukt timer og kanskje dager på å lage til dem. Du har brukt av din dyrebare tid på å lage noe som kan glede noen du er glad i. 

Du blir lykkelig når du ser at ting blir brukt. Det gir deg lysten til å lage mer til dem du er glad i. 

Men det er heller ingenting som er mer sårende enn når det blir tatt i mot med glede og du aldri ser at det blir brukt. Kanskje ligger det i ett skap å bare samler støv. Dette er noe som virkelig gjør vondt i en strikkers sjel. 

Det finnes mange historier der en strikker har lagt mange timer og kjærlighet i sitt arbeid. Ja for det er det vi gjør med hver maske og hvert produkt. Men så oppdager du at det bare blir gjemt bort. Det er skuffende. Da er det faktisk bedre å være ærlig om man ikke liker det eller man vet at det ikke blir brukt. 

This entry was posted in Nøstenytt and tagged .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *