Spennende fremtid

Vi går noen spennende uker i møte. Det skjer mange ting her hos oss. 

Akkurat nå så jobber vi med å få på plass en mulighet for kundene våre som gjør at dere kan kjøpe flotte strikkepakker hos oss. Vi har mange spennende pakker som kommer i nærmeste fremtid. Vi holder på å teste muligheten nå.

Samtidig så har vi flere prosjekter på teststrikking. Så gleder oss til og se mange flotte produkter i forskjellige farger. Når produktene er testet hos våre teststrikkere så blir dem eventuelt rettet før dem legges ut for salg for offentligheten. 

Ønsker du å bli teststrikker av våre produkter så kan du søke her til senere produkter som trenger testere. 

 

 

This entry was posted in Nøstenytt and tagged .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *