Mange baller i luften – Er det nøster?

Vi har mange baller i luften. Om det er garnnøster eller andre ting vil variere fra dag til dag.  Ingen dag er lik hos oss. 

 

  Nå har vi laget oss en “Backstage”. Der vi kommer til og skrive noen innlegg om hva vi gjør utenom jobb og nettbutikken. Det kan være egne strikkeprosjekter eller det kan være andre ting på privat basis.

I dag vil eg – Heidi skryte litt av sin kjære. Hennes forlovede var så flink at han laget en jordbær kasse til henne. Den står i stil til huset og har perfekt høyde. Så nå kan eg slappe av på benken min i solen, også snart med nydelig Korona jordbær. Da er det vell bare å finne ut hvilke prosjekt som skal bli til mens man nyter solen på benken. Ingenting slår norske jordbær. Det er heller ingenting som slår Valldalbær og det kommer eg aldri til og klare å toppe. For det er noe spesielt. 

 Korona jordbær  korona jordbær

 

Så her skal eg sitte og nyte varme sommerkvelder med strikketøyet mitt. Da får vi bare se om det kommer noen nye oppskrifter også. Tiden vil vise.  

 

Vi strikkes, Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *